Service  |  Agenda  |  Referenties  |  Vacatures

Over ons

Over ons
Humminbird Autochart Live

Humminbird Autochart Live

14 augustus 2014

AutoChart Live is een uniek “doe het zelf” programma waarmee je zelf 100% nauwkeurige digitale diepte-contourkaarten kan maken tijdens het varen. Het werkt direct, je ziet letterlijk de contourlijnen op je scherm verschijnen tijdens het vissen of varen met de boot. 

Als het op dieptes en dieptelijnen aankomt zijn er maar weinig wateren uitgebreid in kaart gebracht, zeker als we het over binnenwateren hebben. Maar stel je eens voor dat je de mogelijkheid hebt om zelf ultra-nauwkeurige kaarten te maken met dieptelijnen en contouren, automatisch tijdens het varen en vissen? En dat je deze kaart kan maken en tegelijkertijd kan bekijken, live op het scherm van je kaartplotter?

AutoChart Live is een uniek “doe het zelf” programma waarmee je zelf 100% nauwkeurige digitale diepte-contourkaarten kan maken tijdens het varen. Het werkt direct, je ziet letterlijk de contourlijnen op je scherm verschijnen tijdens het vissen of varen met de boot. Géén extra bewerkingen van de gegevens op de computer of door up- en downloaden van en naar internet of bewerken van een SD kaart zijn nodig. Je creëert je eigen kaart tijdens het varen. Jouw kaart, die je helemaal voor jezelf houdt of deelt met vrienden.

AutoChart Live is een gratis software upgrade, exclusief voor bezitters van een Humminbird Onix of ION. AutoChart Live biedt 8 uur aan opgeslagen kaartgegevens. Na deze 8 uur van gegevens verzamelen kan de gebruiker kiezen om de opgeslagen data te verwijderen en verder te gaan of over te gaan tot de aanschaf van een Zero Line Map SD kaart.

De Zero Line Map SD kaart is ook een uniek product van Humminbird en biedt nagenoeg onbeperkte gegevensruimte voor het maken van AutoCharts. Verder staan de contouren van alle mogelijke wateren op de Zero Line Map SD kaart, klaar om ingevuld te worden met de gedetailleerde AutoChart dieptecontouren.

Humminbird Zero Line Map SD kaart Europa: € 129,00

Is de AutoChart Live kaart gereed dan is het mogelijk om met de Minn Kota i-Pilot Link de “Follow the Contour” functie te activeren. Hiermee kan je je Minn Kota boegmotor automatisch, links- of rechtsom, een diepte contour lijn laten volgen.

Wanneer je AutocChart Live gebruikt op een Humminbird Onix SI, dan is het ook mogelijk om je Side Imaging beelden over de navigatiekaart heen te projecteren. Hoe cool is dat?

 

 

Tijdens de Hengelsport en Outdoor Fair in Maurik, gehouden op 6 en 7 september, kan je aan boord van de Technautic demoboot Live meekijken met het maken van een Autochart Live.

http://youtu.be/-Jjfw5OB-j8?list=UUu-zubITfTY90Oqeu6Y-Gvw

Deel dit bericht:
Clever on board
Waygroup