Service  |  Agenda  |  Referenties  |  Vacatures

Over ons

Over ons
Minn Kota Ulterra: Zelf je boegmotor lanceren is niet meer nodig!

Minn Kota Ulterra: Zelf je boegmotor lanceren is niet meer nodig!

24 november 2014

Met Minn Kota’s nieuwe Ulterra boegmotor maakt het leven aan boord comfortabel en veilig met “Auto Stow and Deploy” en “Power Trim”. Je hoeft je stoel niet meer uit!

 

De voortdurende innovatie van Minn Kota wordt voortgezet met de Ulterra, de volgende evolutie in trolling motoren.

De revolutionaire Ulterra boegmotor is volledig automatisch te lanceren en weer aan boord te kantelen: Auto Stow and Deploy. En daar bovenop heeft de Ulterra de mogelijkheid de diepte van de motor met één druk op de knop te kunnen verstellen. Deze innovatieve functies, draadloos bediend vanaf of de i-Pilot® of i-Pilot Link™ afstandsbediening of het voetpedaal, maken de besturing van de boot makkelijker dan ooit.

De Ulterra is ontworpen om het leven van de sportvisser aan boord comfortabeler te maken. De nieuwe automatische functies van de Ulterra zetten de nieuwe standaard in trolling motoren. Niet alleen comfort is belangrijk, maar ook veiligheid. Zonder de vispositie te verlaten kan de trolling motor worden gelanceerd, in hoogte worden versteld, met de i-Pilot wordt de beweging gecontroleerd, op de ankerpositie gehouden en kan de motor automatisch weer aan boord gekanteld worden. De motor doet werkelijk al het werk en de schipper kan zich concentreren op de veilige vaart en zijn visserij.

De Ulterra is verkrijgbaar in 80 (24V) en 112 (36V) lbs stuwkracht.

Deel dit bericht:
Clever on board
Waygroup