Service  |  Agenda  |  Referenties  |  Vacatures

Over ons

Over ons
Mastervolt EasyCharge laders: Compact en waterdicht.

Mastervolt EasyCharge laders: Compact en waterdicht.

24 november 2014

De nieuwe Mastervolt EasyCharge acculaders vervullen de wensen van je accu’s met slimme en krachtige laadtechnieken.

Mastervolt heeft EasyCharge modellen voor vaste montage aan boord en draagbare modellen.

EasyCharge

Er zijn twee vaste laders met een extreem duurzame behuizing die epoxy gevuld is om water, stof of vuil buiten te houden. De lader mag zicht met recht IP68 noemen. De epoxy zorgt tevens voor een goede afvoer van warmte in de lader waardoor de levensduur verlengd wordt. De laders zijn geschikt voor 12V natte, AGM en gel accu’s en zijn inzetbaar tussen -20° en +50° C. Beveiliging tegen kortsluiting, verkeerd ompolen, over voltage, over ampères, oververhitting en zijn vonkvrij.

De Mastervolt EasyCharge 6 A laadt 6 A bij 12 volt over één uitgang. Geschikt voor accu’s tot 120Ah bij 50% ontlading.

De Mastervolt EasyCharge 10 A laadt 10 A bij 12 volt of 5A bij 24 volt. De lader verdeelt zijn lading over twee uitgangen. Wanneer 1 accu aangesloten wordt dan dienen beide uitgangen op deze ene accu aangesloten te worden. Bij twee accu’s dan 1 uitgang per accu. De lader meet de accu’s en verdeelt zijn lading. De meeste lege accu krijgt de meeste lading.

EasyCharge Portable

De Mastervolt EasyCharge Portable laders laden en onderhouden 6 V en 12 V natte, AGM en gel accu's.

De portable laders verlengen de levensduur van de accu. Hebben een robuuste, weerbestendige behuizing (IP65) en zijn voorzien van ring- en klemaansluitingen. Beveiliging tegen kortsluiting, verkeerd ompolen, over voltage, over ampères en oververhitting.

De EasyCharge Portable 1,1 laadt 1,1 A bij 6 of 12 Volt. Als onderhoudslader geschikt voor laders tot 40 Ah, als lader maximaal 25 Ah.

De EasyCharge Portable 4,3 laadt 4,3 A bij 6 of 12 Volt. Als onderhoudslader geschikt voor laders tot 120 Ah, als lader maximaal 90 Ah.

 

Deel dit bericht:
Clever on board
Waygroup